Praktisk informasjon


Tid og sted

Konferansen arrangeres 6. – 7. mars på Lillehammer Hotel. Hotellet ligger sentralt i Lillehammer, 600 meter fra gågaten og 900 meter fra Lillehammer togstasjon. Se veibeskrivelse.

Overnatting

Arrangør har reservert hotellrom til konferansens deltakere på Lillehammer Hotel. Registrering av overnattingsbehov skjer via konferansens påmeldingsskjema. Ps. Ønsker du overnatting fra søndag 5. mars, legger du inn dette i registreringsskjemaet og vi reserverer rom til deg på hotellet. Pris for ekstra overnatting fra søndag 5. mars er kr. 895.- per pers i enkeltrom og betales av den enkelte direkte til hotellet.

Konferanseavgifter

  • Deltakelse begge dager     Kr. 3.150
  • Deltakelse begge dager inkl. middag    Kr. 3.800
  • Deltakelse begge dager inkludert overnatting i enkeltrom og middag 6/3    Kr. 4.500
  • Deltakelse begge dager inkludert overnatting i dobbeltrom og middag 6/3    Kr. 4.300
  • Deltakelse 1 dag    Kr. 2.000
    I prisene ovenfor inngår 25% mva.

Påmelding:

Påmelding til konferansen skjer via konferansens nettbaserte påmeldingsskjema. Det er mulig å betale med kort eller få tilsendt faktura. Åpent for påmelding frem til konferansen. Ved faktura, vennligst vær nøye med å oppgi riktig fakturaadresse, fakturareferanse og organisasjonsnummer!

Avmeldingsbetingelser:

Alle avmeldinger må skje skriftlig til per.eriksson@hil.no senest 17. februar. For avmeldinger frem til denne datoen vil du bli belastet med et omkostningsgebyr på kr. 500.-. Ved senere avmelding og ved uteblivelse (no show) på konferansedagen, belastes konferanseavgiften i sin helhet.

Transport:

For de som kommer med tog til Lillehammer 6/3, vil det bli satt opp buss fra Lillehammer stasjon til Lillehammer Hotel med avgang kl. 10:50. (Korresponderer med tog fra Oslo 08:34 og Gardemoen 08:59). Videre blir det satt opp busstransport fra Lillehammer Hotel tilbake til togstasjonen etter konferansens slutt med avgang fra hotellet kl. 13:45 (Korresponderer med tog fra Lillehammer til Oslo med avgang 14:15).
For de som ankommer til andre tidspunkter, må transport til hotellet ordnes av den enkelte.

Kursgodkjenning:

Her er oversikt over kursgodkjenninger som er gitt til konferansen:

Den norske legeforening godkjenner konferansen for alle spesialiteter med 10 timer som valgfritt kurs for leger i spesialisering og for spesialistenes etterutdanning.

Norsk Sykepleierforbund godkjenner kurset med totalt 15 timer i NSFs godkjenningsordningen klinisk spesialist i sykepleie/ spesialsykepleie.

Norsk Psykologforening godkjenner konferansen som 12 timers vedlikeholdsaktivitet.

Fagforbundet godkjenner konferansen som tellende i program for kliniks fagstige for hjelpepleiere, omsorgsarbeidere, helsefagarbeidere, sykepleiere, samt øvrig helsefalgi personellgrupper med 16 timer.

Felles søknad om godkjenning av etterutdanning for advokater vil bli sendt i etterkant av avholdt konferanse. Advokater som har deltatt på årets helserettskonferanse kan kontakte per.eriksson@inn.no for søknad om etterutdanningstimer. Kursbevis blir laget til alle påmeldte deltakere og deles ut siste dag på konferansen.

For mer info:

Kontakt: per.eriksson@inn.no

Print Friendly, PDF & Email