Praktisk informasjon


Tid og sted:

KlinIKT 2016 arrangeres 19.-20. april på Lillehammer Hotel. Hotellet ligger sentralt i Lillehammer, 600 meter fra gågaten og 900 meter fra Lillehammer togstasjon. Se veibeskrivelse.

Overnatting:

Arrangør har reservert hotellrom til konferansens deltakere på Lillehammer Hotel. Registrering av overnattingsbehov skjer via konferansens påmeldingsskjema. Ps. Ønsker du overnatting fra mandag 18. april, legger du inn dette i registreringsskjemaet og vi reserverer rom til deg på hotellet. Pris for ekstra overnatting fra 18. april er kr. 895.- per pers i enkeltrom og betales av den enkelte direkte til hotellet.

Konferanseavgifter:

Konferansedeltakelse: Pris før 19/2 Pris e. 19/2
Hele konferansen inkl. 1 overnatting i e.rom og middag 19/4 Kr. 4.575 Kr. 4.775
Dagdeltakelse begge dager Kr. 3.400 Kr. 3.600
Dagdeltakelse begge dager inkl. middag Kr. 4.100 Kr. 4.300
Dagdeltakelse 1 dag Kr. 2.100 Kr. 2.300
Dagdeltakelse 19/4 inkl. middag Kr. 2.800 Kr. 3.000
Grunnpakke utstiller Kr. 8000
Middag inkluderer også en drikkepakke.

I prisene ovenfor inngår 25% mva.

Påmelding:

Påmelding til konferansen skjer via konferansens nettbaserte påmeldingsskjema. MERK: Når du er registrert påmeldt får du en bekreftelse til den e-postadressen du registrerte. Dersom du ikke mottar bekreftelse, er ikke din registrering fullstendig. Det er mulig å betale med kort eller få tilsendt faktura. Ved fakturering, vennligst vær nøye med å oppgi riktig fakturaadresse, fakturareferanse og organisasjonsnummer!
Påmeldingsfrist: Løpende påmelding til konferansen er fulltegnet.

 

Deltakerliste:

Her ser du hvem som er påmeldt konferansen.

Avmeldingsbetingelser:

Alle avmeldinger må skje skriftlig til kristin.larsen@hil.no  senest 19. februar 2016. For avmeldinger frem til denne datoen vil du bli belastet med et omkostningsgebyr på kr. 500.-. Ved senere avmelding og ved uteblivelse (no show) på konferansedagen, belastes konferanseavgiften i sin helhet.

Transport:

For de som kommer med tog til Lillehammer 19/4, vil det bli satt opp buss fra Lillehammer stasjon til Lillehammer Hotel med avgang kl. 09:55. (Korresponderer med tog fra Oslo 07:34). Videre blir det satt opp busstransport fra Lillehammer Hotel tilbake til togstasjonen etter konferansens slutt med avgang fra hotellet kl. 13:45 (Korresponderer med tog fra Lillehammer til Oslo med avgang 14:10). For de som ankommer til andre tidspunkter, må transport til hotellet ordnes av den enkelte.

Kursgodkjenning:

Det søkes om kursgodkjenning hos sentrale forbund og disse blir lagt ut fortløpende ved godkjenning. Kursbevis lages til alle konferansedeltakere og deles ut på konferansens andre dag.

Fagforbundet – Kurset godkjennes som tellende i program for fagstige for hjelpepleiere, omsorgsarbeidere, helsefagarbeidere, sykepleiere samt øvrige helsefaglige personellgrupper med 11 timer.
Norsk sykepleierforbund – Kurset er godkjent av NSF som meritterende for godkjenning til klinisk spesialist i sykepleie/spesialsykepleie med totalt 11 timer.
Norsk psykologforening – Kurset er godkjent av Norsk psykologforening som 11 timer vedlikeholdsaktivitet.
Den norske legeforening – Kurset godkjennes for alle spesialiteter med 9 timer som valgfritt kurs for leger i spesialisering og for spesialistenes etterutdanning.

Utstilling:

I forbindelse med konferansen arrangeres det en utstilling. Dette vil være en møteplass for deltakerne av konferansen og utstillere med produkter og informasjon knyttet opp mot konferansens tema. Utstilling KlinIKT 2016 Utstillere som ønsker å delta kan ta kontakt på kristin.larsen@hil.no

Praktisk informasjon under konferansen:

Vi gjør oppmerksom på at det vil kun bli trykket opp program i forbindelse med konferansen, og det finner du på baksiden av navneskiltet ditt som du får utlevert ved registrering. På linken under, finner du praktisk informasjon som gjelder under konferansen.
Praktisk informasjon KlinIKT 2016

For mer info:

Kontakt: kristin.larsen@hil.no

Print Friendly, PDF & Email