Praktisk informasjon


Tid og sted:3dbilde-fasade_update_400

KlinIKT 2017 arrangeres 5.-6. april på Scandic Flesland Airport. Hotellet ligger i gåavstand (300 meter) fra Flesland Lufthavn. Hotellet har eget garasjeanlegg i kjelleren, samt noen parkeringsplasser utenfor hotellet mot sørvest. Se mer informasjon om parkering nederst på siden.

 

Overnatting:

Arrangør har reservert hotellrom til konferansens deltakere på Scandic Flesland Airport. Registrering av overnattingsbehov skjer via konferansens påmeldingsskjema. Ps. Ønsker du overnatting fra tirsdag 4. april, legger du inn dette i registreringsskjemaet og vi reserverer rom til deg på hotellet. Pris for ekstra overnatting fra 4. april er kr. 990.- per pers i enkeltrom og betales av den enkelte direkte til hotellet.

 

Konferanseavgifter:

Kode: Konferansedeltakelse: Pris før 1. februar Pris e. 1.februar
HELE        Hele konferansen inkl. 1 overnatting i e.rom og middag 5/4 *) Kr. 5.700 Kr. 5.900
2DAG       Dagdeltakelse begge dager Kr. 3.900 Kr. 4.100
2DAGM Dagdeltakelse begge dager inkl. middag *) Kr. 4.790 Kr. 4.990
1DAG Dagdeltakelse 1 dag Kr. 2.600 Kr. 2.800
1DAGM Dagdeltakelse 5/4 inkl. middag *) Kr. 3.490 Kr. 3.690
GPU   Grunnpakke utstiller (Stand, alle måltider og 1 overnatting)  Kr. 9.000 Kr. 9.500
*) Middag inkluderer også drikkepakke.

I prisene ovenfor inngår 25% mva.

 

Påmelding:

Påmelding til konferansen skjer via konferansens nettbaserte påmeldingsskjema. MERK: Når du er registrert påmeldt får du en bekreftelse til den e-postadressen du registrerte. Dersom du ikke mottar bekreftelse, er ikke din registrering fullstendig. Det er mulig å betale med kort eller få tilsendt faktura. Ved fakturering, vennligst vær nøye med å oppgi riktig fakturaadresse, fakturareferanse og organisasjonsnummer! Det er Høgskolen i Innlandet som fakturerer konferanseavgiften på vegne av arrangøren. (Org. nummer til fakturautsteder er 975 264 793)

Påmeldingsfrist: Løpende påmelding til konferansen er fulltegnet. Siste frist for registrering er 29. mars

 

Deltakerliste:

Her finner du oversikt over påmeldte deltakere.

 

Avmeldingsbetingelser:

Alle avmeldinger må skje skriftlig til kristin.larsen@inn.no  senest 1. februar 2017. For avmeldinger frem til denne datoen vil du bli belastet med et omkostningsgebyr på kr. 500.-. Ved senere avmelding og ved uteblivelse (no show) på konferansedagen, belastes konferanseavgiften i sin helhet.

 

Utstilling:

I forbindelse med konferansen arrangeres det en utstilling. Dette vil være en møteplass for deltakerne av konferansen og utstillere med produkter og informasjon knyttet opp mot konferansens tema. Er du utstiller, finner du mer informasjon her. Utstillere som ønsker å delta kan ta kontakt på kristin.larsen@inn.no

Merk: Vrimleområdet utenfor plenumsalen er nå fullbooket med utstillere. Vi har flere tilgjengelige utstillingsplasser i 1. etg.

 

Praktisk informasjon under konferansen:

Vi gjør oppmerksom på at det vil kun bli trykket opp program i forbindelse med konferansen, og det finner du på baksiden av navneskiltet ditt som du får utlevert ved registrering. På linken under, finner du praktisk informasjon som gjelder under konferansen.

Praktisk informasjon KlinIKT 2017

 

Transport/Parkering:

Fra flyplassen er det gratis shuttlebuss som kjører kontinuerlig mellom hotell og terminal hvor flybuss stopper. (Fra felt D)
Hotellet har parkeringsplasser rett utenfor hotellet, i kjelleren under hotellet og tilgang til “Smart-park” rett på andre siden av veien.
Priser parkering i kjelleren, totalt 127 plasser:
Pr time 26,-
Pr døgn 200,-
Konferansegjester får 10 % rabatt. (Merk: Du trekker lapp ved innkjørsel, tar den med opp i resepsjonen og får den «stemplet» )

Pris for parkeringsplass utenfor hotellet (ca. 30 stk) har vi ikke fått oppgitt enda – ta evt. kontakt direkte med hotellet.

Smart-park rett over veien:
http://www.smartparkflesland.no/index.php?page=priser
Konferansegjester på Scandic innrømmes 20% rabatt. (Du tar med billett til resepsjon hvor du får en ny billett som er trukket fra 20 %)

For mer info:

Kontakt: kristin.larsen@inn.no

 

Print Friendly, PDF & Email