Praktisk informasjon


Tid og sted:

KlinIKT 2018 arrangeres 4.-5. april på Scandic Lillehammer Hotel. Hotellet ligger sentralt i Lillehammer, 1,4 km fra Lillehammer togstasjon. Se veibeskrivelse.

 

Overnatting:

Arrangør har reservert hotellrom til konferansens deltakere på Scandic Lillehammer Hotel. Registrering av overnattingsbehov skjer via konferansens påmeldingsskjema. Ps. Ønsker du overnatting fra 3. april, legger du inn dette i registreringsskjemaet og vi reserverer rom til deg på hotellet. Pris for ekstra overnatting fra 3. april er kr. 990.- per pers i enkeltrom.
 

Konferanseavgifter:

Konferansedeltakelse: Pris før 5. februar Pris e. 5.februar
Dagdeltakelse 1 dag Kr. 2.500 Kr. 2.750
Dagdeltakelse 4/4 inkl. middag *) Kr. 3.400 Kr. 3.650
Dagdeltakelse begge dager Kr. 3.450 Kr. 3.700
Dagdeltakelse begge dager inkl. middag *) Kr. 4.440 Kr. 4.690
Hele konferansen inkl. 1 overnatting i e.rom og middag 4/4 *) Kr. 5.100 Kr. 5.350
Grunnpakke utstiller (Stand, alle måltider og 1 overnatting)  Kr. 8.500 Kr. 9.000
*) Middag inkluderer også drikkepakke.

I prisene ovenfor inngår 25% mva.
 

Påmelding:

Påmelding til konferansen skjer via konferansens nettbaserte påmeldingsskjema. MERK: Når du er registrert påmeldt får du en bekreftelse til den e-postadressen du registrerte. Dersom du ikke mottar bekreftelse, er ikke din registrering fullstendig. Betaling skjer samtidig med registrering via kort (Visa eller Mastercard) eller Vipps.

Påmeldingsfrist: 25. mars 2018

 

Avmeldingsbetingelser:

Alle avmeldinger må skje skriftlig til kristin.larsen@inn.no  senest 05.02.2018. For avmeldinger frem til denne datoen vil du bli belastet med et omkostningsgebyr på kr. 500.-. Ved senere avmelding og ved uteblivelse (no show) på konferansedagen, belastes konferanseavgiften i sin helhet.
 

Deltakerliste:

Her ser du hvem som er påmeldt konferansen.
 

Transport:

For de som kommer med tog til Lillehammer 4/4, vil det bli satt opp buss fra Lillehammer stasjon til Scandic Lillehammer Hotel med avgang kl. 09:50. (Korresponderer med tog fra Oslo 07:34). Videre blir det satt opp busstransport fra Scandic Lillehammer Hotel tilbake til togstasjonen etter konferansens slutt med avgang fra hotellet kl. 13:45 (Korresponderer med tog fra Lillehammer til Oslo med avgang 14:15). For de som ankommer til andre tidspunkter, må transport til hotellet ordnes av den enkelte.

 

Utstilling:

I forbindelse med konferansen arrangeres det en utstilling. Dette vil være en møteplass for deltakerne av konferansen og utstillere med produkter og informasjon knyttet opp mot konferansens tema. Utstillere som ønsker å delta kan ta kontakt på kristin.larsen@inn.no

 

Praktisk informasjon under konferansen:

Vi gjør oppmerksom på at det vil kun bli trykket opp program i forbindelse med konferansen, og det finner du på baksiden av navneskiltet ditt som du får utlevert ved registrering. På linken under, finner du praktisk informasjon som gjelder under konferansen.
Praktisk informasjon KlinIKT 2018

 

For mer info:

Kontakt: kristin.larsen@inn.no

Print Friendly, PDF & Email