Praktisk info og påmelding


Hvor?

Både konferansen og overnatting er lagt til Lillehammer Hotel, som ligger 600 meter øst for og ovenfor Lillehammer sentrum. Overnatting er inkludert i konferanseavgiften og registrering av overnatting skjer ved påmelding. Det vil bli satt opp transport til hotellet mellom togstasjon og hotellet til og fra konferansen. Den 16/10 kl. 11.45 (korresponderer med tog som ankommer Lillehammer kl. 11.40). Ved avreise den 17/10, kl. 14.40 (korresponderer med tog til Oslo/Gardermoen kl. 15.08).

Når?

16. – 17. oktober 2017.

Pris?

  • Konferanseavgift: 2.970
  • Konferanseavgift inkl. middag: 3.510
  • Konferanseavgift inkl. overnatting i enkeltrom og middag: 3.950
  • Konferanseavgift for medforskere (brukere) og ledsagere: 1.000*
  • Middag: 540

Prisene inkludere 25 % mva. For overnatting fra 15/10 tilkommer hotellovernatting inkl. frokost på kr. 895 i enkeltrom og 645 i dobbeltrom. *Ved registrering for brukere og ledsagere skjer registrering av hotell (kr. 945 for enkeltrom og 695 for dobbeltrom) og middag (kr. 540) som valg lenger ned i skjemaet.

Påmelding

Påmelding til konferansen skjer via konferansens nettbaserte påmeldingsskjema her. MERK: Når du er registrert, vil du motta en bekreftelse til den e-postadressen du registrerte. Dersom du ikke mottar bekreftelse, er ikke din registrering fullstendig. Fortsatt mulig for påmelding så lenge det er ledige plasser på hotellet.

Avmeldingsbetingelser

Alle avmeldinger må skje skriftlig til per.eriksson@inn.no  senest 2. oktober 2017. For avmeldinger frem til denne datoen vil du bli belastet med et omkostningsgebyr på kr. 500.-. Ved senere avmelding og ved uteblivelse (no show) på konferansedagen, belastes konferanseavgiften i sin helhet.

Betaling

Når du melder deg på betaler du direkte via kort (Visa eller Mastercard).

Konferansespråk

Norsk (med unntak for de to britiske foredragsholderne på dag 1).

Kursgodkjenning

Norsk Ergoterapeutforbund har godkjent «Nasjonal konferanse om brukermedvirkning i forskning» som generelt kurs meritterende med 10 timer til ergoterapispesialist.

Arrangører

Høgskolen i Innlandet Lillehammer, Avdeling for pedagogikk og sosialfag. Teknisk arrangør er Senter for livslang læring.

For mer informasjon

For faglige spørsmål:

Professor Ole Petter Askheim (ole-petter.askheim@inn.no)

Førsteamanuensis Anne-Stine Dolva (anne-stine.dolva@inn.no)

Stipendiat Christina Strandholdt Andersen (christina.andersen@inn.no)

For praktiske spørsmål:

Prosjektleder Per Eriksson (per.eriksson@inn.no)

 

Print Friendly, PDF & Email