Praktisk info


Hvor?

Både konferansen og overnatting er lagt til Scandic Lillehammer Hotel, som ligger 600 meter øst for og ovenfor Lillehammer sentrum. Arrangør har forhåndsbestilt overnatting og hotellrom bestilles via påmeldingsskjemaet. Overnatting er ikke inkludert i konferanseavgiften og betales direkte til hotellet. Det vil bli satt opp transport til hotellet mellom togstasjon og hotellet til og fra konferansen (se info under).

Når?

20. – 22. november 2018.

Deltakeravgifter

Konferanseavgift NOK 3.500
Konferanseavgift – stipendiater NOK 2.750
Phd-Kursavgift NOK 975
Konferansemiddag 21/11 NOK 775

I konferanseavgiften inngår foruten det faglige programmet, lunsj og pauseserveringer alle dager. Prisen inkluderer 25% mva.

Påmelding

Påmelding til konferansen vil skje via konferansens nettbaserte påmeldingsskjema. Meld deg på her. Utvidet frist for påmelding er 6. november.

Avmeldingsbetingelser

Det er bindende påmelding. Avbestilling må skje skriftlig, og du vil bli belastet med en omkostningsgebyr på kr. 500. Ved avbestilling fra og med 7. november eller no-show, belastes full deltakeravgift.

Hotellpriser

Enkeltrom – Scandic Lillehammer Hotel: 966 pr. natt inkl. frokost
Dobbeltrom –  Scandic Lillehammer Hotel: 1169 pr. natt inkl. frokost

Betaling

Når du melder deg på betaler du direkte via kort (Visa eller Mastercard) eller Vipps (Hotell betales ved utsjekk).

Buss mellom jernbanestasjon og konferansehotellet

Det vil bli satt opp buss mellom jernbanestasjon og Scandic Lillehammer Hotel den 21/11, kl. 9.45 (korresponderer med tog som ankommer fra Oslo/Gardermoen kl. 09.37). Det vil bli satt opp buss etter konferansen den 22/11, kl. 15.45 (korresponderer med tog som går fra Lillehammer kl. 16.14). Kommer du til andre tider, anbefaler vi taxi til hotellet.

Konferansespråk

Norsk. For deltakere fra andre nordiske land åpner vi for presentasjoner også på andre Skandinaviske språk/engelsk.

Arrangører

Høgskolen i Innlandet Lillehammer, Handelshøgskolen Innlandet – Fakultet for økonomi og samfunnsvitenskap. Teknisk arrangør er Senter for livslang læring.

For mer informasjon

For faglige spørsmål:

Prosjektleder Tor Paulson (tor.paulson@inn.no)

For praktiske spørsmål:

Prosjektkoordinator Per Eriksson (per.eriksson@inn.no)

Print Friendly, PDF & Email