Velkommen til Studentmatkonferansen 2020 på Lillehammer!

Studentsamskipnaden i Innlandet, SINN kantine og SiN Innkjøpssamarbeid SA har gleden av å invitere til årets studentmatkonferanse på Lillehammer 15-16. april 2020.

Konferansen, messen og festmiddagen finner sted på Høgskolen Innlandet, studiested Lillehammer ca. 3 km fra byens sentrum. Hotellrom er reservert på Scandic Hotell Lillehammer, som ligger litt ovenfor sentrum.

Tema for konferansen i år er: «Hva inneholder framtidens studentvelferd?». Konferansen tar utgangspunkt i at vi er i en situasjon der studentenes psykiske helse gir grunn til bekymring. Rus, ensomhet, angst og andre psykiske symptomplager gjør det nærliggende å tenke at vi har en rolle utover å skape mette studenter. Behovet for riktig kosthold, fysisk aktivitet og gode møteplasser ligger til grunn for hvordan programmet er sammensatt. Vi håper at programmet kan stimulere til nytenkning om mat og drikkekonseptenes rolle i framtidens campus.

Dette blir en ny anledning til et faglig treff, og hvor leverandører møter beslutningstakere, ledere og ansatte fra SiN Innkjøpssamarbeid sine medlemsbedrifter landet rundt.

Print Friendly, PDF & Email